WORKSHOPS

Workshops
kaartjes worshop zonder tekst


Voor wie kennis wil maken met edelsmeden  is er de mogelijkheid om in het atelier een workshop te doen. Voor kinderen is er de de optie om een partijtje-workshop aan huis te organiseren.
Workshop sieraad maken
Enige tijd van te voren bedenk je een ontwerp voor een (zilveren) sieraad dat stuur je per email of WhatsApp naar mij toe, we overleggen het ontwerp en ik zorg voor de benodigde materialen. Daarna kom je op de afgesproken datum naar het atelier en maak je, met mijn hulp, je eigen sieraad.
Kosten voor de workshop zijn €120 voor 4 uur, exclusief materiaal. Koffie of Thee met wat lekkers zijn inbegrepen.  Mocht je graag rustiger werken of een uitgebreider ontwerp hebben dan kan de workshop uitgebreid worden naar 6 uur, de meerprijs is €15,00 per uur. Een (uitgebreide) workshop kan over meerdere dagen verspreid worden met een minimum van 2 uur per keer.  Ook kinderen zijn, na overleg met ouders of verzorgers, welkom om de workshop te volgen, minimum leeftijd is 8 jaar.
Workshop dierenpenning                                                                             
Met een ontwerp kom je naar het atelier, samen bepalen we de grootte van de penning en hoe het ontwerp daar op te verwerken. Daarna ga je aan de slag.
Kosten voor deze workshop (1,5-2 uur) zijn €22,50 exclusief materiaal. Koffie en Thee met wat lekkers zijn inbegrepen.
Het atelier is niet rolstoel toegankelijk
Kinderfeestje workshop
Voor  een bijzonder kinderpartijtje kan ik op locatie een workshop geven. Wat kan je verwachten?
– Een korte uitleg over de werkzaamheden van een edelsmid.
– Het gereedschap bekijken,
– Er komt vuur aan te pas! (Nb in overleg met locatie/ouders),
– Zelf hameren, en vormen!
Na ongeveer 2 uur hebben de deelnemers met een mooi verpakt eigen gemaakt  zilveren armbandje met bedel of een paar oorbelletjes.
Voor de workshop is water en een stevige tafel/ondergrond nodig. Bij meer dan 6 kinderen is het noodzakelijk dat minimaal 1 volwassene helpt. Maximaal 8 kinderen.  Kosten €25,00 per kind excl. parkeerkosten en reiskosten >10km vanaf atelier.