WORKSHOPS

Workshops
kaartjes worshop zonder tekst


Voor wie kennis wil maken met edelsmeden of een uniek sieraad wil maken is er de mogelijkheid om in het atelier een workshop te doen.
Sieraad maken
Enige tijd van te voren bedenk je een ontwerp voor een (zilveren) sieraad dat stuur je per email of watsapp naar mij toe, we overleggen het ontwerp en ik zorg voor de benodigde materialen. Daarna kom je op de afgesproken datum naar het atelier en maak je, met mijn hulp, je eigen sieraad.
Kosten voor de workshop zijn €80 voor 4 uur, exclusief materiaal. Koffie of Thee met wat lekkers zijn inbegrepen.  Mocht je graag rustiger werken of een uitgebreider ontwerp hebben dan is de meerprijs €15,00 per uur. Een (uitgebreide) workshop kan over meerdere dagen verspreid worden met een minimum van 2 uur per keer. Kinderen zijn welkom om de workshop te doen, minimum leeftijd is 8 jaar, en altijd in overleg met een ouder of voogd.
Dierenpenning
Met een ontwerp kom je naar het atelier, samen bepalen we de grootte van de penning en hoe het ontwerp daar op te verwerken. Daarna ga je aan de slag.
Kosten voor deze workshop (1-1,5 uur) zijn €30,00 inclusief materiaal, Koffie en Thee met wat lekkers zijn inbegrepen.
Door de afmeting van het atelier is het om veiligheidsredenen op dit moment alleen mogelijk privé (in overleg 2 personen) workshops te volgen. Medio 2021 hoop ik daar verandering in te hebben.
Het atelier is niet rolstoel toegankelijk
Kinderfeestje
We zijn heel druk bezig met het ontwikkelen van een leuke workshop voor een kinderfeestje op een door u gekozen locatie. Eind  oktober 2020 hopen we die aan te kunnen bieden!